Nuk do t’ju besoni syve, kështu dukej Dhurata Dora 7 vite më parë (Foto)

Ndërhyrjeve në fytyren e saj nuk i ka shpëtuar as Dhurata Dora. Shumë personazhë të njohur me kalimin e viteve kane ndryshuar ne fytyre.

Bëhet fjale për ndryshime nga mosha por edhe nga opera-cionet plastikee apo rregullimet e tjera që bëjnë. E sigurt që shumë prej jush nuk e mbani mend këtë vajze.

Por le ta rikujtojme pak. Ajo sot është një ndër këngëtaret më të përfolura. Bëhet fjalë pikërisht për Dhurata Doren.

Dhurata Dora ka dalë në skenë ne moshë shumë të re dhe që prej atëherë ajo ka ndryshuar shumë. Jo vetëm në muzikë, por edhe në paraqitje.Mund të themi se ndryshimet e opera-cionet plastikee e kanë bërë një copë ylli.