Nuk Do Ta Njihni Më ‘Mehmetin’, Kaq Shumë Ka Ndryshuar

Kenan Imirziaoglu ëshë aktori turk dhe një ndër më të njohurit si në Turqi ashtu edhe jashtë saj.Në publikun shqiptar ai u bë i njohur me rolin e ‘Mehmetit’ në serialin shumë të njohur, ‘Jetë e hidhur’,Kaq vite pas serialit ai duket se ka ndryshuar shumë. E këtë po mund ta shohim në fotot që i publikon në rrjete sociale.
Dhe si duket ai ka ndryshuar shume, per me teper shtypeni re,klamn dhe shikoni,fotot e tij.