Nuk do ta besoni se sa shume ka ndryshuar Elsa Lilla kengetarja me zerin brilant

Nje nga kengetaret me te mira shqiptare dhe nga zerat me melodioz dhe brilante Elsa Lila pas gjithe asaj pauze rikthehet perseri duke kenduar me zerin e saj te bukur.

K1ikoje re;klamn dhe shfaqet,fotoja.
Ajo eshte largur nga muzika sepse i eshte kushtuar familjes se saj.Kujdeset per vajzen e saj dhe gjithe kohen e kalon me te dhe kjo eshte nje nga gjerat me te mira qe ajo ka beree.