Nuk do ta besoni sa vjeç i ka mbushur Violetë Kukaj

Largimi i saj nga skena muzikore, e rriti ndjeshëm famshën e këngëtares. Të gjithë po e përmendnin, po e kërkonin dhe po e përflisnin.
Disa thanë se ajo e la skenën një herë e përgjithmonë, gjë që doli të jetë e pa vërtet. Kishte edhe shumë thashetheme të tjera, ndërkohë që vetëm njëra rezultojë e saktë, ajo e ndarjes nga bashkëshorti.Ajo kete dite kishte ditelindjenn e saj, dhe ja sa vjeç ka mbushur, ajo kete e tregoi me nje postim ne rrjetet sociale, duke k1ikuar meposht re’klamn,shikojeni.