Nuk do ta besoni Lek Plepi ‘pritet’ të hyjë në ‘PërPuthen’ si…

Ndér emisionet me te ndjékura ne vendin tone është dhe reality show “PerPuthen”. Formati i këtij emisioni është i tille ku djemtë dhe vajzat njihen mes tyre ne ‘date’ 4 minuteshe ne studio dhe jashtë saj.

Duke qene qe emisioni është një rísi absòlute ne vendin tone ka bere te ngjàlle një interes e jashtézàkonshëm ne Shqiperi dhe me gjére.

Është absòlutisht ndër emisionet më të ndjékur shqiptar ne me mbi 50 milion klikime ne total.Interesante ketë emision e bën diskutimet , përplàsjet, xhélozite, intrígat dhe ndjenjat qe konkurentet kane me njeri tjetrin.

Duke pare suksesin e ketij reality show i cili ne fokus ka djem e vajza jo te famshëm , siç duket ka zgjuar interes te veçantë dhe tek famshmit shqiptar.