Nuk do ta Besoni, Ja Çka ka punuar Shkurte Fejza para se të Këndonte…

Nuk do ta Besoni, Ja Çka ka punuar Shkurte Fejza para se të Këndonte.Të ftuara në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, dy vajzat e mëdha të këngëtares Shkurte Fejza, Gresa dhe Besiana Behluli, u bënë pjesë e një sfide mjaft interesante.

Për të zbuluar se cila prej tyre e njihte më shumë të ëmën. Në një prej pyetjeve, vajzat duhet të tregonin se cili ka qenë pasioni i rinisë.

Ishte Gresa ajo që zbuloi se këngëtarja ka punuar për rreth gjashtë vite mësuese, një profesion që e dashuronte dhe e kujton ende me nostalgji.

Për të zbuluar se cila prej tyre e njihte më shumë të ëmën. Në një prej pyetjeve,vajzat duhet të tregonin se cili kaqenë pasioni i rinisë.