Nuk do ta besoni Cila Kengetare eshte Sot Kjo Nuse

Nuk do ta besoni Cila Kengetare eshte Sot Kjo Nuse.

Një fotografi të papublikuar deri më tani e ka prezentuar këngëtarja.

Në fotografinë e cila daton në vitin 1992, shihet këngëtarja në fustanin e bardhë,Një fotografi të papublikuar deri më tani e ka prezentuar këngëtarja, Remzie Osmani. ‘Në vitin 1992 dita e marteses time, dhe më shumë ka njerëz andej kah oborri’, ka shkruar në postim këngëtarja.