Nuk do e njihni kështu si është bërë, Ledjana ndryshon totalisht (Foto)

Lediana Prenga një prej vajzave të “Përputhen” ka vendosur së fundmi të ndryshojë look.Ajo ka heequr dorë nga flokët e errët duke ndryshuar ngjyrën dhe duke u shndërruar në gjysmë bionde.

Lediana ka çelur ngjyrën në disa tone, duke i shtuar gjithashtu disa fije të verdha dhe duket ndryshe nga sa jemi mësuar ta shohim zakonisht.

Megjithatë ajo duket mjaft mirë dhe ngjyra e re i shkon shumë duke e çelur në fytyrë.Të njëjtin mendim kanë edhe fansat e saj të cilët e kanë komplimentuar për mënyrën se si duket me ngjyrën e re të flokëve.

Lediana Prenga një prej vajzave të “Përputhen” ka vendosur së fundmi të ndryshojë look.Ajo ka hequr dorë nga flokët e erreet duke ndryshuar ngjyrën dhe duke u shndeerruar në gjysmë bionde,ditorja.