Nuk do e besoni dot se çfarë ndërtoi në oborrin e tij, shqiptari bëhet hit në mediat zvicerane

Pasioni i tij për peshq të gjallë u zbulua 17 vjet më parë..

“Si një fëmijë kam pasur një akuarium me peshq. Më vonë gjeta një Koi në një revistë kafshësh dhe e mora atë për pishinën time në kopsht. Ende e kam atë”, thotë Hamez Gashi. Me ndihmën e miqve të tij, ai ishte në gjendje të ndërtonte pishinën me gjatësi prej shtatë metrash, me gjerësi prej katër metrash dhe 1.7 metra thellësi, në të cilën ka vend për 45,000 litra ujë.

“Pamela ka një vlerë prej rreth 20,000 franga, por e kam marrë atë për një çmim prej më pak se 7,000 franga”, thotë ai. Për të gjithë të tjerët, ai thotë se ka paguar mes 800 dhe 1000 franga.