“Nuk di çfarë të bëj, kapa të dashurën me një mashkull tjetër”, rrëfimi i sinqertë i 22-vjeçarit: Tani ajo është shtat/zanë, po sikur të mos jetë i imi…

E di që është e ga buar, por unë hodha një vështrim në telefonin e saj dhe gjeta një mesazh f lir tu es nga një djalë tjetër. Ajo vijoi të mo honte se çdo gjë që po ndodhte. Pastaj një shoqja ime tha që e kishte parë atë përsëri, duke qëndruar në stacionin e autobusit duke u puthur me një djalë tjetër.

Pas një gri nd jej e m as ive, ajo më në fund rrëfeu se kishte shkuar me një djalë tjetër, por kë mbë ng uli se ishte thjesht diçka momentale.Gjithashtu u shpreh se ndihej e palumtur dhe ai ishte dikush që e njihte nga puna dhe mund të fliste për shumë gjëra me të.

Ai është 28 vjeç. Unë isha i gatshëm ta falja, veçanërisht kur ajo tha se isha unë ai që ajo kishte në planet afatgjatë. Unë madje i kërkova asaj të transferohej me mua dhe ajo pranoi. Ajo ishte m ërzi tur dhe qau një mbrëmje javën e kaluar. Unë pyeta se çfarë nuk shkonte dhe ajo tha se sapo kishte zbuluar se ishte shtatzënë. Unë menjëherë e pyeta nëse isha babai. Ajo tha se nuk mund të gë nj ejë dhe nuk është e sigurt.

Përgjigjja e psikologut Dei dre: Edhe ajo tingëllon shumë e mërzitur dhe është me rëndësi që ju të dy të filloni të flisni me sinqeritet. Ju jeni të dy të rinj. Duke supozuar se ky është fëmija juaj, a jeni gati të jeni prindër? Me të gjitha ku fi zi met dhe përgjegjësitë që sjellin për shumë vite që vijnë?,ditorja.