Nuk besoj që e njihni? Ky është Burri fatlum i deputetes Duda Balje! (FOTO)

Nuk besoj që e njihni? Ky është Burri fatlum i deputetes Duda Balje. Duda me pamjen e saj është ajo që then monotoninë serioze të Kuvendit.

E vetmja deputete që shpesh e shohim në rubrikën rozë. Që është një femër mjaftë tërh eqëse askush nuk e vë në dyshím.

Por, vetëm ky është mash kulli fatlum që ka për grua Dudën ja dhe foto e saj me burrin. Ajo në rrjete sociale shpeshherë edhe i publikon momente nga jeta prív ate.

Ku çdo herë prezent është burrii i saj.E vetmja deputete që shpesh e shohim në rubrikën rozë. Që është një femër mjaftë tërh eqëse askush nuk e vë në dyshím,ditorja.