Nuk besoj qe e njihni? Kjo është vajza e Shkumbinit e Mimozës, si një barbie-Kukëll (FOTO)

hkumbin dhe Mimoza Mustafa janë çifti i njohur dhe shumë i dashur për publikun. Dyshja e famshme ka kohë të gjatë që janë pjesë e skenës muzikore.

Duke vazhduar akoma të sjellin këngë e hite të bukura, shkruan “Kosovarja”. E krahas sukseseve e karrierës, çifti po ashtu gëzojnë një jetë të lumtur bashkëshortore bashkë me fëmijët e tyre.

Jo rrallë herë është folur e shkruar edhe për vajzën e tyre të hasretit Rozafën. E në selfien e shkrepur së fundmi Rozafa po duket si një barbie-kukull.

Duke vazhduar akoma të sjellin këngë e hite të bukura, shkruan “Kosovarja”. E krahas sukseseve e karrierës, çifti po ashtu gëzojnë një jetë të lumtur bashkëshortore bashkë me fëmi jët e tyre,ditorja.