Nuk Besoj Që E Njihni? Kjo Është Gruaja E “Hamdisë”, Duket Si Një Zonjë E Vërtetë!

Aktori Dardan Gashi, ka marrë pjesë në shumë projekte interesante, ndër tjerash edhe në kampanja publicitare.Ai eshte nje aktor i shkelqyer ku pelqehet shume ne mediat,shqiptare.

Megjjthatë, Gashin e afirmoj seriali “Çka ka shpija”, ku ai luan rolin e “Hamdisë”, djalit na iv, të martuar me “Pajtesen”, e që krijojnë çiftin ikonik të serialit.

Në jetën reale, Dardani është ndryshe, dukshëm më serioz dhe ka një familje të kons oliduar mé póshté mund ta shíhní fótón nga gruaja e tij.

Si aktori, ashtu edhe bashkëshortja e tij janë fetar, ndërkaq e shoqja është e mbuluar me shami dhe ka një buzëqeshje bril iante, transmeton ditorja.