Nuk besoj qe e keni ditur, Kjo bukuroshe është vajza e Dulit (FOTO)

Nuk besoj qe e keni ditur, Kjo bukuroshe është vajza e Dulit. Ai vazhdon të mbetet këngëtari i preferuar i të gjithë pelqyesvee të baladave të dashurisë.

Edhe pse kohëve të fundit nuk është shumë aktiv me projekte muzikore, këngët e tij vazhdojnë të jenë shumë të dëgjuara.

Duli ka një vajzë të vogël e cila duket të jetë tejet e bukur, Ja dhe nje foto e tyre ku duken se bashku dhe te lumtur.

Ai vazhdon të mbetet këngëtari i preferuar i të gjithë pelqyesvee të baladave të dashurisë. Edhe pse kohëve të fundit nuk është shumë aktiv me projekte muzikore, këngët e tij vazhdojnë të jenë shumë të dëgjuara.