Nora Shprëthen në Iot pas surpizes nga Nëna e sah dhe Robert Berisha (Video)

Shumë e komentuar muajve të fundit sidomos për jetën e saj private:Edhe pse u nda, prej disa kohësh tashmë.
Këngëtarja e njohur shqiptare Nora Istrefi është e ftuara speciale këtë të shtunë në programin e Arbana Osmanit në Top Channel, e cila sipas asaj çfarë Arbana shkruan në promon e publikuar dhe çfarë shihet në video, Nora është e ftuara e këtij emisioni që ka derdhuur,më shumë lot se të gjithë,duke k1ikuar meposht re’klamn shikojeni,viideon.