Njoftim i rëndësishëm nga ministria për ata që nuk i kanë marrë ende 170 euro

Njoftim i rëndësishëm nga ministria për ata që nuk i kanë marrë ende parat.

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit ka njoftuar se është në përfundim të pagesave të Pakos Fiskale Em ergjente për disa kategori Nga Ministria tregojnë se brenda kësaj jave pritet përfundimi i pagesave për të gjitha këto masa.

“Të gjitha ato biznese, apo individë që mbesin pa u paguar për shkak të gabimeve teknike në apl ikim, do të paguhen pas filtrimit të llogarive nga sistemi i pagesave, në bazë të PFE-së të personave apo bizneseve që janë pjesë e Pakos Fiskale. Ministria tregon do të sigurojë të dhënat shtesë përmes kontaktit direkt me bizneset në bazë të të dhënave të apl ikimit në EDI-el ektronik.