Njoftim i po licisë: Nëse shihni një copë kartoni në derën tuaj të shtëpisë, thërrisni autoritetet

Njoftim i po licisë: Nëse shihni një copë kartoni në derën tuaj të shtëpisë, thërrisni autoritetet.

Shumë njerëz kanë fri’kë që të lenë shtëpinë pa njeri brenda dhe nëse dalin, lënë dritën e brendshme n dezur.

Po nëse shkoni me pushime? Pol’icia në disa shtete u rekomandon qytetarëve të kontrollojnë rreth e rrotull derës suaj të shtëpisë suaj nëse ka ndonjë karton apo send tjetër. Nëse gjeni ndonjë gjë që nuk ju përket juve atëherë duhet të thërrisni patjetër po licinë.

Është një truk i hajd’utëve për të zbuluar nëse ju jeni apo jo në shtëpi. Pol’icia paralajmëron njerëzit për këto truke. Hajdutët i vendosin këto sende dhe kthehen pas disa ditësh për të parë nëse vazhdojnë të jenë aty apo janë lëvizur. Nëse kartoni apo ndonjë send tjetër nuk është lëvizur nga dera, do të thotë që brenda në shtëpi nuk ka asnjë njeri dhe mund të hyjnë të vjedhin.