Njihuni me vajzen e Isa Mustafes, ajo eshte nje zonje e vertetë

Njihuni me vajzën e kreut të LDK-së, Isa Mustafës.
Është, Afërdita Mustafa Xhemajli, vajza e ish kryeministrit Isa Mustafa, e cila ngjanë shumë me babain e saj.
Afërdita është e martuar dhe ka dy fëmijë, ajo momentalisht punon në Qendrën Klinike Universitare, në Pediatri.
Vajza e kryeministrit është brunee, dhe po ta shikosh me vëmendje, ajo i ngjan më shumë babait sesa dy vëllezërit e saj,k1ikoje meposht videon, dhe shfaqen fotot e saj.