Njihuni me vajzën e bukur të Ibrahim Tatlises që vjen shpesh herë në Kosovë…

Nuk mund të mos jetë fytyrë e njohur për publikun vajza e Ibrahim Tatlisesit. Gulsen Tatlises, famën e trashëgoi nga babai dhe po e shfry tëzon mirë këtë.

Me flokë të fryra dhe kaçurrele, Gulsen edhe pa bërë asgjë është pjesë e mediave turke.Dilan Çitak është emri i gruas e cila e solli në jetë njërin nga gjashtë fëmijët e Ibos.

Pikërisht vajzën bukuroshe të tij, Gulsenin, Kjo e fundit i mban raportet mirë edhe me vëllëzërit dhe motrat tjera që i ka vetëm nga babai.

Shikoni fotot e Gulsen dhe binduni që është një nga super femratt e Turqisë, ja sa e thjesht dhe elegante duket, ditorja.