Njihuni me vajzen e Arjan Çanit (Foto)

Moderatori i njohur, Arian Çani ka hapur profilin e tij zyrtar në rrjetin social “TikTok”.Edhe pse Çani ka preferuar të jetë mjaft i rezervuar për jetën e tij private.

Këtë herë ai ka bërë një ‘shkelje’ të vogël, duke na prezantuar edhe vajzën e tij.Së bashku me Joanën, ai ka publikuar disa video.

Dhe dëgjohet duke thënë “Unë s’marrë vesh nga rrjetet sociale dhe Joana sapo më tha duhet të bësh një video ta hedhësh në Ti kTok se ke vetëm 5 abonentë”.

Moderatori i njohur, Arian Çani ka hapur profilin e tij zyrtar në rrjetin social “TikTok”.Edhe pse Çani ka preferuar të jetë mjaft i rezervuar për jetën e tij private.