Njihuni me vajzën bukurshe të Mahmut Feratit (FOTO)

Këngëtari i zhanrit popullor Mahmut Ferati është i martuar dhe ka dy fëmijë, Argjendën dhe Granitin, mirëpo sa i përket jetës private, ai është më i rezervuar se sa këngëtarët tjerë. ‘Ka çel trëndafili’, është njëra prej këngëve të shumta të Mahmut Feratit që rezultoi të ketë një sukses të madh. Këngëtari ka realizuar edhe videoklipin e kësaj kënge, befasia në këtë videoklip është se ai ka si protagoniste vajzën e tj Argjendën,shtyp re,klamm dhe shikoje pamjen e plotë.