Njihuni me të riun shqiptar që është he ro, i shpetoi jetten një personi që pa në rrugë..

Njihuni me të riun shqiptar që është he ro, i shpëtoi..

I riu Florim Ahmeti, qytetar i Mitrovicës, dje i ka shpëtuar jetën një personi. Florimi kishte rastisur një burrë.

Të plag osur me në Vaganicë, të cilin pastaj e kishte marrë dhe e kishte dërguar në sp ital. Nga pla gët e rë nda të të pl agosurit, mjekët kanë thënë se vetëm falë djaloshit dhe reagimit të shpejtë i plag osuri ka shp ëtuar.
“Nëse ky person do të vonohej vetëm edhe një minutë më shumë, vështirë se do të vinte i gj allë pasi kishte humbur shumë gja k” i ka thënë mjeku personit që e shoqëroi të plagosurin në spitalin e Mitrovicës.


Njihuni me të riun shqiptar që është he ro, i shpetoi jetten një personi që pa në rrugë..