Njihuni me motren yll të bukur të Antonelës (Foto)

AntonelaBerisha, bukuroshja nga Shkodra u bë e famshme më pjesëmarrjen e saj në RealityShow-n më të ndjeekur në shqiptari Për’Puthen.Ajo menjëherë fitoi simpatinë e publikut me përsonalitetin, sinqeritetin, mirësinë dhe dashuriinë e madhe që dhuronte në çdo puntatë.

Ajo pati disa takime me djemt të ndryshëm por pëlqimi i saj i vërtetë ishte Mevlani. U krijua kështu trékëndëshí i dashurisee mes Mevlanit.

Ledianës dhe Antonelës i cili vazhdon të komentohet edhe sot për vetë mënyrën sirrodhën ngja’rjet. Motra e konkurrentes së Për’Puthen është shumë simpaatike dhe quhet Mariela.

Vlen të theksohet se motrat bukuroshe kanë një ngjashmëri të madhe me njëra tjetrën dhe formaperfekte,percjell tutje ditorja.