Njihuni me motrën e Luanës dhe Marinës/ Ka të rbuar rrjetin me format e saj


Njihuni me motrën e Luanës dhe Marinës/ Ka të rbuar rrjetin me format e saj.Luana dhe Marina kanë të rbuar publikun shqiptar që me daljet e tyre të para. Ato janë motrat simpatike të ekranit që përvec bukurisë, nuk u mungon aftësia për punën që bëjnë.

Por teksa ato vetë janë të rezervuara për jetën familjare dhe privare, ja ku keni njërën nga motrat e tyre. Brune dhe me forma bomb as tike. Motra e madhe e Marinës dhe Luanës është Lira, ndërsa pas saj vjen Marseda.
Ndërsa Lirën e kemi parë më shpesh në profilet e Instagramit të Marinës dhe Luanës, Marsedën e shohim shumë herë më rrallë.

Ato janë motrat simpatike të ekranit që përvec bukurisë, nuk u mungon aftësia për punën që bëjnë.Motra e madhe e Marinës dhe Luanës është Lira, ndërsa pas saj vjen Marseda. Ndërsa Lirën e kemi parë më shpesh në profilet e Instagramit të Marinës dhe Luanës, Marsedën e shohim shumë herë më rrallë.