Njihuni me ish gruan e parë dhe të vetme të Noizyt

Vite më parë Noizy ka qenë me një femër, lidhjen me të cilën e kishte më të gjatë dhe dukshëm më të ndjeshme, por gjithnjë e ka mbajt sekret se kush ishte ajo.Nga kjo lidhje ka Iindur edhe vajza e tyre, Leandra, që është pika e dobët e rep artistit shqiptar.Pavarësisht se çifti duheshin, idhja d ështoj dhe ata u ndanë. Leandra jeton me të ëmën, ndërkaq Noizy thotë se ka shumë respekt për nënën e vajzës së tij.Kjo është ish gruaja e Noizyt, duke k1ikuar meposht videon,shikoni fotot.