Njihuni me hotelin më të lirë në botë, një natë kushton më pak se 1 euro

Pa marrë parasysh sa kënaqësi mund të jetë një pushim, kur shikon faturat ‘lodhesh”. Nëse dëshironi të shkoni në pushime, por jeni pak të v arfër për para, dëshironi të kurseni para në udhëtim atje ose të zgjidhni një hotel të lirë.
Ju mund të shkoni për një kampe ose një hotel me dy yje, por nëse dëshironi të kurseni para, duhet të shkoni në hotelin më të lirë në botë. Hoteli mesatar tashmë kushton pak para ja dhe video shtypee re!klamn dhe shikojeni.