Njihuni me familjen e Orhanit te ‘Kafeneja Jonë’

Njihuni me familjen e Orhanit te ‘Kafeneja Jonë’.Ai ka bërë për vete një publik shqiptar me një numër të madh të roleve teatrale dhe atyre filmike, e posaqërisht njihet më së miri për rolin e tij në serialin e famshëm ‘Kafeneja jonë’.

Përveç karrierës profesionale, aktori gjilanas ka një familje të mrekullueshme që nuk heziton të shfaqë në rrjetet sociale, me publikimin e imazheve të llojllojshme.

Ai është i martuar me Prizrenasen Zanën me të cilën ka dy fëmijë, Malin dhe Lisin. Ja dhe disa nga imazhet të familjes Spahiu,Përveç karrierës profesionale, aktori gjilanas ka një familje të mrekullueshme, ditorja.