Njihuni me dy vëllezërit e Albin Kurtit (Foto)

Njihuni me dy vëllezërit e Albin Kurtit.Arianit Kurtii është njëri nga dy vëllezërit e Kryeministrit në ardhje, Albin Kurtitt,Nuk dihet shumë për Arianitin, por ai pati një karierë të bujshme në Suedi në studimin e shkencave kompjuterike, ku punoj edhe si asistent profesor në një nga fakultetet suedeze, Arianiti thuhet se tani punon në “Kek”, por këto informata nuk janë të sigurta, ja dhe disa foto, shtypeni re,klamn dhe menjeher,shfaqen.