Njihuni me dy djemtë që iu bashkuan mbrëmë “Për’puthen”

Dy djem të rinj janë futur në puntatën e sotme në “PërPutheen”. Blerim Dauti, 31-vjeç, nga Maqedonia e Veriut, iu bashkua sot programit. Ai tha se u fut në “PërPuthen” sepse kërkon të gjejë njeriun e jetës, ndërsa nga vajzat, veçoi më shumë Jasminën dhe Anën.

Dua të njoh fatin e jetës. Mua më pëlqejnë femrat e hapura,inteligjente dhe padyshim edhe pamja fizike”, tha ai. Gjatë batuttave, u shpreh më peelqen Jasmina, dhe Ana.”

Djali tjetër quhet Aleksander Mehmeti, i cili tregoi se ka jetuar më parë në Itali, por tani është rikthyer dhe punon sistomattolog.

Ai u shpreh se në program ka ardhur për të gjitha vajzat, por pak më shumë tha se i peelqen Jasmina,shkruan ditorja.