Njihuni me djalin e madh te Kadri Veselit, identikk si babai (Foto)

Njihuni me djalin e madh të Kadri Veselit.
Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli përveç politikan është edhe një baba mjaft i përkushtuar.
Ndonëse në publik nuk i shfaq shpesh, Veseli duket se kalon një kohë të mirë edhe me familjen e tij.
Veseli dhe bashkëshortja e tij Violeta, janë prindër të katër fëmijëve, ndërsa djali i tyre i madh është kopje e babait të tij, shtypp hapsiiren e re,klams, dhe shfaqen,fotot.