Njihuni me burrin e Eni Çobanit, Qenka një zotëri burrë, ja sa shkojnë…

Njihuni me burrin e Eni Çobanit, Qenka një zotëri burrë, ja sa shkojnë.

Eni Çobani është padyshim një nga figurat më të dashura të televizionit. Kjo jo vetëm për llojin e emisionit që ajo trajton, por edhe për thjeshtësinë e saj, ju ende nuk e njihni bashkëshortin e saj simpatik.Eni ka nisur pushimet me dashurinë e saj dhe familjen dhe ka postuar edhe foto me të, kështu ndoshta për herë të parë do të njihni bashkëshortin e saj,k1ikko-posht-katrorin, dhe hapen,fotot.