Njihet si një nga vajzat më të bukura në vend, kjo është gruaja e Vedatit të Stupcave, (Pamje)

Njihet si një nga vajzat më të bukura në vend, kjo është gruaja e Vedatit të Stupcave. Ajo quhet Allmira dhe konsiderohet si një ndër vajzat më të bukura në vend.

Allmira është nga Rahoveci.
Allmira sot është e martuar me aktorin e njohur të humorit Vedat Bajrami. Ata, janë bërë prindër dhe janë shumë të lumtur përkrah njëri tjetrit. Shtypni me poshte mbi re,klamn dhe menjeher,hapet,fotoja.