Njihet si një nga vajzat më simpatike në Kosovë, Kjo është gruaja e Vedatit të Stupcave (FOTO)

Quhet Allmira dhe konsiderohej si një ndër vajzat më të bukura në vend. Allmira është nga Rahoveci dhe aktivitetin si miss e modele e nisi në qytetin e Prizrenit.

Ajo fitoi edhe çmimin e madh “The Best Model of Kosova” dhe kështu nisi një karrierë të suksesshme në botën e modelimit mé póshté ndíqní fótót nga nusja saj.

Allmira sot është e martuar me aktorin e njohur të humorit Vedat Bajrami. Ata, janë bërë prindër dhe janë shumë të lumtur përkrah njëri tjetrit.

Quhet Allmira dhe konsiderohej si një ndër vajzat më të bukura në vend. Allmira është nga Rahoveci dhe aktivitetin si miss e modele e nisi në qytetin e Prizrenit.