Një Zonjë E Rëndë, S’do T’ju Besoni Syve Si Po Duket ‘Feridja’ Pas Serialit

Seray Gozler është aktorja shumë e njohur turke.Ndonëse luajti në shumë filma e seriale që në fillimet e karrierës, mirëpo, është roli i ‘Ferides’ në serialin mos ma lësho dorën ai që e bëri tejet të pëlqyer si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.

K1ikko re;klamn dhe hapen,fotot.
Pas përfundimit të serialit, Feridja i është kthyer jetës normale. E ndryshe nga seriali, ajo në realitet shfaqet një zonjë e rëndë.