Një tjetër qytet italian po shet shtëpi për vetëm 1 euro, e pabesueshme ku qenka!


Një tjetër qytet italian po shet shtëpi për vetëm 1 euro, e pabesueshme ku qenka.Për disa, perspektiva për të blerë një shtëpi të lirë në Itali është një shans për të lënë jetën e tyre të vjetër prapa kraheve dhe të fillojnë përsëri nga e para.

Por qyteti i fundit që ofron shtëpi me një çmim një euro dëshiron që blerësit ta sjellin jetën e tyre me vete, duke inkurajuar kështu familjet ose grupet e miqve të blejnë sa më shumë prona.