Një super serial do nisë dhe Ertogruli i famshëm do luaj rolin e një shqiptari/ do fik’sohemi të gjithë

Një super serial do nisë dhe Ertogruli i famshëm do luaj rolin e një shqiptari..

Një super serial turk do nisë dhe Ertogruli i famshëm do luaj rolin e një shqiptari/ E sigurtë që do fik’sohemi të gjithë.

Ertogrul do të rikthehet shumë shpejt në ekran me një serial të ri. Mediat turke bëjnë të ditur se Engin, i njohur si “Ertugrul”, do të vijë sërish me një serial historik.
Seriali i ri do të mbajë titullin “Barbaros” dhe dje aktori ka firmosur kontratën për të qenë pjesë e tij.

Engin Altan Duzyatan do të luajë rolin e kapitenit Oruç Reis, i cili kishte origjinë shqiptare.