Një mashkull shumë simpatik, ky është djali i “Gylserenit”

Ajo është njëra nga aktoret më të dashura për publikun.
Nurgül Yeşilçay shtë një ndër aktoret më të preferuara.Pas gjithë projekteve të këtij viti duket se ylli i kinematografisë ka gjetur pak kohë për pushimet e saj.
Në pushime me të është edhee djali i saj i cili mbaroi edhe një tjetër vit të studimeve të suksesshëm në Londër, ja sa simpatikk eshte ai,k1ikojeni re;klamn dhe shikonii,fotot.