Një Kosovare Marttohet Me Xhamajkanin, Ajo Thote Se Ndihem Shume e lumtur me te, se sa me nje…

Ajo shprehet ne një int.ervist se n.dihet tejet mire dhe nuk i ka ra pishman, sepse e di ment.alitetin e djemve shqiptar dhe besoj qe e kam bër perzgjedhjen e duhur dhe kurr si bie pishman, tha ajo.
Kjo mund të jetë një nga dasmat më të veçanta. Një ç.ift i ri po fe.stojnë në ce.remo.ninë e tyre të marttesës.Bëhet fjalë për një…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis.