Një jetë dhe nje shtepi luksoze sikur e Adelina Tahirit, ja si duket (Pamje)

Një jetë dhe nje shtepi luksoze sikur e Adelina Tahirit, ja si duket. Këtë nuk po e themi vetëm ne, por edhe veprimet e saj dhe përditshmëria e saj që na prezanton çdo ditë.
Veçanërisht në këto vitet e fundit është duke bërë qejfe.
Ndersa po ashtu edhe shtepia e saj si prej jashte ashtu edhe prej brenda duket mahnitesee, per me teper k1iko ne re,klamn meposht dhe shikonii,pamjet.