Një histori që mund të ndryshojë jetën tuaj përgjithmonë … humbi 70 kg pasi hoqi dore nga keto 4 ushqime

Selfiet janë gjerësisht të njohura. Me të gjitha aplikacionet dhe filtrat e ndryshëm, ne mund t’i ndryshojmë lehtë selfiet tona për të parë saktësisht se si duam te dukemi para botës.(Hapeni-ree.klamn, dhe shikoni-video, receten e plotee). Për fat të keq, ju mund të rigjallëroni fotot tuaja gjithçka që dëshironi, por nuk mund ta fshehni realitetin. Ky ishte rasti për Casey Gemmell nga Australia. Një selfie e thjeshtë e motivonte atë të bënte ndryshime të mëdha në jetën e saj.

Kur pa fotot, ajo mendonte: “Nuk jam unë, çfarë këndeje të tme rrshme”. Ndërsa më shumë foto u postuan, ajo vazhdonte të priste një foto më të mirë – por kjo nuk ndodhi kurrë. Pas ndjenjës së t rishtuar dhe d epresive për pak kohë, ajo vendosi të bëjë një ndryshim në jetën e saj dhe të punojë në peshën e saj. Gemmel modifikoi katër zakone, duke e çuar atë për të h umbur 70 kilogramë.