Një çift i mrekullueshëm: Kjo është gruaja e Qumilit, duket si një zonjë e vërtetë!

Një çift i mrekullueshëm: Kjo është gruaja e Qumilit, duket si një zonjë e vërtetë.Për askënd tjetër nuk po flasim përveç për humoristin e njohur Sevdai Radogoshin apo ndryshe i njohur me emrin Qumili.

Qumilin nuk e ka veçuar vetëm pjesa e profesionit të tij, por edhe ajo p rivate, ku po të flasim për të ka çfarë të shkruhet e të thuhet.

Ai gëzon një familje shumë të shëndoshë, por mbi të gjitha një grua shumë të bukur, sharmante dhe të pashme.Çiftin pothuajse e kemi në çdo kohë pranë njëri tjetrit.

Një çift i mrekullueshëm: Kjo është gruaja e Qumilit, duket si një zonjë e vërtetë.Ku dalin, shëtisin, shkojnë në pushime e kalojnë kohë të mrekullueshme.