Një çift i mrekullueshëm, kjo eshte gruaja bukuroshe te aktorit Bim Radogoshi

Një çift i mrekullueshëm, kjo eshte gruaja bukuroshe te aktorit Bim Radogoshi. Humoristi i njohur kosovar, djali i Sevdai Radogoshi Qumilit.

Bimi nuk është se paraqitet aq shumë në media. Në disa foto të publikuar në rrjetet sociale, ai shihet shumë i dashuruar me gruan e tij, Elzën.Ja dhe nje foto momentet e Bimit dhe bashkëshortes së tij gjatë martesës dhe disa të tjera, ku duken shume te lumtur, percjell ditorja.