Një burrë qeras të gjithë njerëzit në restorant përvec Njeriut me ngjyrë,por ja çfarë i thotë ky i fundit me qetësinë më të madhe

Një burrë qeras të gjithë njerëzit në restorant përvec Njeriutme ngjyrë,por ja çfarë i thotë ky i fundit.

Një burrë amerikan hyri në një restorant në Londër. Sapo ai hyri brenda , ai vuri re një burre afrikan te ulur në nje qoshe. Filloi te ecte drejt nje tavoline, nxorri portofolin e tij dhe bërtiti: “Kamarier! Unë do te ofroj ushqim për të gjithë personat qe ndodhen në këtë restorant, përveç atij djalit te zi afrikan atje! ”

Kamarieri mori paratë nga burri dhe filloi të shërbejë falas për të gjithë personat në restorant,pervec Afrikanit. Megjithatë, në vend që të mërzitej, afrikani thjesht e veshtroi amerikani dhe Ia ktheu : “Faleminderit!”…. Kjo e zemëroi njeriun. edhe një here tjeter , amerikani nxorri portofolin e tij dhe bërtiti: “Kamarier! Këtë herë do te ofroj shishe verë dhe ushqim shtesë për të gjithë personat qe ndodhen në këtë bar, përveç atij afrikani qe eshte ulur ne ate qoshe atje! ”