Një burrë i lodhur e i moshuar, shikoni si ka përfunduar tani Ibrahim Tatlises

Një burrë i lodhur e i moshuar, shikoni si ka përfunduar tani Ibrahim Tatlises..

Ibrahim Tatlises është një prej aktorëve më të njohur turk. Këngët e tij këndohen e dëgjohen për vite nga publiku turk dhe ai i huaj.

Ai tani është shkëputur nga muzika, mirëpo, këngët e tij vazhdojnë të jenë hite. Një burrë i lodhur e i moshuar, shikoni si ka përfunduar tani. Ibrahim Tatlises tani duket se është lodhur shumë e këtë e shohim në imazhet që i publikon në rrjete sociale.