Një bionde tejet tërheqëse, kjo është e dashura e Miranit në realitet

Seriali ‘Hercai’ po bëhet çdo ditë e më i sukseshëm. Është roli i ‘Miranit’ një prej roleve kryesore dhe një ndër më të pëlqyerit.
Aktori Akin Akinozu duket se në jetën reale është edhe më i pashëm se sa në serial.
E po aq i bukur sa ai është edhe e dashur e tij, e cila duket se është një bionde tejet tërheqëse,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.