Një bionde me plotë stil dhe e bukur/ A e mbani mend ‘Zhaden’? S’ju shkon kurrë në mend si duket ajo sot (Foto)

Nje nga emrat dhe figurat me te ndjekur nga Shqiptaret dhe me te komentuar ne ato vite ku shikueshmeria ishte maksiamale.

Shtypenii re’klamn dhe hapen,fotot.
Nje nga telenovelat me te ndjekura te asaj kohe.Megjithese ky seria ka mbaruar ende ky personazh eshte shume i dashur per publikun shqiptar dhe ende portalett flasin per Zhaden e dikurshme. Ajo sot është 43 vjeçare dhe vazhdon të jetë shume e bukur po si dikur plot elegance.