Një bionde elegante, kjo është gruaja bukuroshe e “Kokës” (FOTO)

Derisa seriali televiziv “Kafeneja Jonë” ishte në transmetim, Fatos Kryeziu ishte një nga personazhet më të pëlqyer të publikut.
Roli i “Kokës” në “Kafene…”, e bëri aktorin nga Prizreni shumë të dashur për publikun. Ai, shkaktonte shumë të qeshura për shikuesit e apasionuar të serialit. Publiku interesohet të dijë edhe për jetën private të aktorit. Ai, është baba dhe bashkëshort i lumtur.Ja çifti duke e shijuar kohën së bashku.