Nisin Zërat/ Thuhet Se Basha Ka Shkuar Të Jetojë Në Super Vilë, Do Vini Duart Në Kokee Nga Pamjet Dhe Se Sa Kushon..

Së fundmi, qarkulloi kudo në media lajmi se kryetari i Partisë Demokatike, Lulzim Basha ka blerë një vilë të re në kompleksin “Longg Hi ll” në Lundër të Tiranës.

Cka solli reagimin e zyrës së shtypit të PD-së, ku sipas kësaj të fundit, informacioni në fjalë u argumentua kështu: “Pas disa dëmeve të shkaktuara nga tërmeti, banesa e zotit Basha do të duhet t’i nënshtrohet disa punimeve të domosdoshme.

Për këtë arsye zoti Basha dhe familja e tij janë zhvendosur përkohësisht në një banese me qira”.Pra transferimi i Bashës në vilën në fjalë, sipas PD-së erdhi për shkak se pallati ku ai jetonte ishte dëmtuar nga tërmeti dhe se ishte zhvendosur në vilën me qira deri sa të riparohej, pretendim që u hodh poshtë nga Bashkia Tiranë.

Burime për Bashkinë e Tiranës shprehen se pallati nuk ka pësuar asnjë dëmtim nga tërmeti, përjashtuar disa dëmtime elementare të bojës.Nisur nga informacionet që mund të gjenden në internet prej agjencive imobiliare, lidhur me kompleksin “Long Hill”, një vilë në këtë zonë (me parkim, oborr dhe pishinë) jepet me qira për të paktën 2500 euro në muaj, ndërsa për të blerë një të tillë duhen rreth 410 mijë euro,ditorja.