Nis faza e dytë, nga nesër mësimit i kthehen edhe këto klasë


Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka njoftuar se nga nesër nis faza e dytë e pr ocesit mësimor në shkolla. Bankave shkollore nga nesër do t’iu rikthehen edhe nxënësit e klasave 7, 8, 9, 11 dhe 12.

Ministri Ramë Likaj, tha se nxënësit duhet të respektojnë rregullat dhe r ekomandimet për mbr ojtje nga COVI D-19. Ndërkohë, ministri i Sh ëndetësisë, Armend Zemaj, ka njoftuar të shtunën se disa nxënës në një shkollë të Vushtrrisë kanë rezultuar pozitiv me v irusin Co vi d- 19.,ditorja.

Nis faza e dytë, nga nesër mësimit i kthehen edhe këto klasë. Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka njoftuar se nga nesër nis faza e dytë e pr ocesit mësimor në shkolla. Bankave shkollore nga nesër do t’iu rikthehen edhe nxënësit e klasave 7, 8, 9, 11 dhe 12.