Nihan Në Serial Të Ri, Ka Në Krahë Aktorin E Njohur Turk

Neslihan
Atagul është një ndër aktoret më të pëlqyera të kinematografisë turke.

Ajo u bë më e preferuara e publikut që në daljen e parë.Në publikun shqiptar ajo u bë e njohur me rolin e ‘Nihanit’ në serialin ‘Kara Sevda’.
Pas një shkëputje të vogël, ajo është rikthyer përsëri në profesion.
Tani, ajo është pjesë e një seriali të ri,dhe ja aktori,shtypeni rek lamn dhe shikoje,foton.